Coaching & therapie

Ben je op een of andere manier vastgelopen in je carrière, gezin, relatie of de invulling van je leven. Zit je vaak niet lekker in je vel en ben je op zoek naar een meer plezierige en zinvolle invulling van je leven?

Als coach help ik je om je eigen levenspad weer te vinden en verder te bewandelen. 

Coaching is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die door middel van praten & oefeningen meer zicht willen krijgen op zichzelf, hun omgeving en de problemen die zij ervaren. Soms zorgt dit voor een oplossing van de problemen, soms voor acceptatie dat deze problemen bij jou of het leven horen, en soms zorgt het voor verwerking waardoor de problemen minder zwaar voelen.

Coaching is misschien spannend in het begin, maar als de eerste stap is gezet en de kwartjes vallen, wordt het de ontdekkingsreis van je leven. We praten over de mooie en de moeilijke kanten van het leven, en daar komen allerlei gevoelens en gedachten bij kijken.

Met een lach en een traan levert het praten vaak een hoop opluchting en begrip op. Ook het feit dat ik de tijd neem om naar je te luisteren en met je mee te denken, geeft vaak een fijn gevoel.

Een sessie duurt 45 tot 60 minuten, meestal wekelijks, soms minder vaak. In een sessie wordt overigens niet alleen maar gepraat; soms helpt het ook om mindfulness-oefeningen of andere vormen van therapie erbij te betrekken.

Bij kinderen, en vaak ook bij jongeren, kunnen we de coaching/therapie ook combineren met ouderbegeleiding.