Online therapie

Online therapie

Online therapie is laagdrempelig en je werkt vanuit je eigen omgeving en in je eigen tempo aan jezelf. Via de app  Signal (zeer beveiligde app en makkelijk te installeren) heb je contact met mij en zal ik je helpen de grip op je leven terug te vinden.

Doordat er geen wachtlijst is, kunnen we snel aan de slag gaan met je klachten. 

Ik ben beschikbaar voor online-sessies van drie kwartier.

Normale gang van zaken

Sinds 2013 heb ik mij bekwaamd als psychosociaal- en traumatherapeut en sinds februari 2020 studeer ik psychologie. Ik werk met o.a. de methodieken Innerlijk (fluister)kind, Mindfulness, RET, Opstellingen en de MIR-methode.

Therapie is niet uitsluitend voor mensen met psychische stoornissen. Het is misschien geen noodzaak maar het is wel heel welkom voor je emotionele en geestelijke gezondheid. Het leven zit vol moeilijkheden en moeilijke tijden, en je hoeft ze echt niet alleen aan te pakken.

We starten met een uitgebreid persoonlijk gesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen en luister ik naar jouw verhaal. Daarna gaan we verder met een aantal persoonlijke gesprekken én eventueel oefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag gaat. Helemaal toegespitst op jouw situatie. Hoe dat er uit ziet en waar jij behoefte aan hebt, bepalen we samen.

Op deze manier kunnen klachten zoals depressie, stress, angst, onzekerheid, burn-out, relatieproblemen, trauma’s, rouwverwerking, vermoeidheid en futloosheid aangepakt worden.

Ik werk enkel met programma’s die streng beveiligd zijn (HIPAA conform) om de privacy van de cliënt te vrijwaren.
Voor videogesprekken gebruik ik Doxy (zonder download) of de app Signal.

Toch mij zien? Dat kan ook, als de corona-crisis voorbij is, kunnen we weer in de praktijk afspreken als je dat prettiger vindt. 

Meld je aan via de e-mail en ik neem z.s.m. contact met je op.