Tarieven

Tarieven

Therapie (60 min.) (evt. online)                 € 90,50 (excl. BTW)

Therapie kind (50 min.)                               € 75,50 (excl. BTW)

EMDR-behandeling (60 of 90 min.)          € 90,50  of  € 135,50 (excl. BTW)Drukte op de praktijk

Vanwege de drukte kan ik niet veel consults in de week inplannen. Bel/mail mij en we gaan samen kijken naar wat er nodig is en hoeveel keer (meestal 5 à 6 sessies) we kunnen inplannen. Dan is er alle tijd voor jou gereserveerd en kan je snel weer verder.

-----------------------------------------------------------------------------

Verwijzing huisarts niet nodig

Voor mijn therapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Ik denk dat jij zelf heel goed kunt beslissen of je hulp nodig hebt. Je hoeft dus niet langs je huisarts en je kunt je direct aanmelden en dan maken we meteen een afspraak. Eventueel neem ik later, in overleg met jou indien het nodig is contact op met je huisarts.

-----------------------------------------------------------------------------

Vergoeding

Per behandeling € 40,- vergoeding van je zorgverzekeraar. Doordat ik voldoe aan hoge opleidings- en praktijkeisen, vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen gedeeltelijk of volledig. Bij je eigen zorgverzekeraar kan je navragen of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Mijn praktijkgegevens zijn:

  • LVNG beroeps registratie nr.       10009170272
  • RBCZ registratie nr.        203524R
  • AGB zorgverleners code             90-040178
  • AGB praktijkcode                         90-18612
  • Klacht- en Tuchtrecht nr.             KB 0910.0789

Indien er zich in je leven situaties voordoen die het je financieel lastig maken om hulp te zoeken, neem dan toch contact met me op. Dan kunnen we met elkaar naar de mogelijkheden kijken.

Behandelingsduur

Voor een EMDR-behandeling wordt meestal anderhalf uur ingepland. Heel soms is een sessie opeens eerder klaar. Het werk is gedaan en dat mag eerst een plek krijgen voordat we weer naar het volgende gaan. In overleg stoppen we, de geplande tijd wordt dan wel in rekening gebracht.

Mocht je financieel lastig zitten, vraag dan zeker naar de mogelijkheden wat betreft de prijzen, want daar komen we vast wel uit. Ik help je graag bij je gezondheid en wat daar voor nodig is.

Via de werkgever

Therapie voor preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? In dat geval wordt met de werkgever een maatwerktraject overeengekomen waarin de doelstelling en de doorlooptijd worden bepaald.

Algemene voorwaarden
Zie voorwaarden.