Tarieven

Tarieven

Therapie (60 min.) (evt. online)                 € 92,50 (excl. BTW)

Therapie kind (50 min.)                               € 77,50 (excl. BTW)

EMDR-behandeling (60 of 90 min.)          € 92,50  of  € 138,75 (excl. BTW)Heb ik een verwijzing nodig ?

Natuurlijke- of reguliere geneeskunde?
Ga eerst naar je huisarts en laat alles onderzoeken. Mocht er niets uitkomen dan kan je verder kijken i.c.m. de natuurlijke geneeskunde.

Natuurgeneeskundig therapie is direct toegankelijk en je hebt geen verwijzing nodig van een (huis)arts om een afspraak te maken. Wel stel ik een goede communicatie met je huisarts op prijs, in het belang van een goede afstemming van zorg, mocht dit nodig zijn.

-----------------------------------------------------------------------------

Mijn praktijkgegevens zijn:

  • BATC beroeps registratie nr.       BR-368
  • AGB zorgverleners code             90-040178
  • AGB praktijkcode                         90-18612
  • Klacht- en Tuchtrecht nr.             KB 0910.0789

Indien er zich in je leven situaties voordoen die het je financieel lastig maken om hulp te zoeken, neem dan toch contact met me op. Dan kunnen we met elkaar naar de mogelijkheden kijken.

Behandelingsduur

Voor een EMDR-behandeling wordt meestal anderhalf uur ingepland. Heel soms is een sessie opeens eerder klaar. Het werk is gedaan en dat mag eerst een plek krijgen voordat we weer naar het volgende gaan. In overleg stoppen we, de geplande tijd wordt dan wel in rekening gebracht.

Mocht je financieel lastig zitten, vraag dan zeker naar de mogelijkheden wat betreft de prijzen, want daar komen we vast wel uit. Ik help je graag bij je gezondheid en wat daar voor nodig is.

Via de werkgever

Therapie voor preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? In dat geval wordt met de werkgever een maatwerktraject overeengekomen waarin de doelstelling en de doorlooptijd worden bepaald.

Algemene voorwaarden
Zie voorwaarden.